9700 Szombathely, Söptei út 72

Mérlegház, iroda: +36 30 328 77 50 , +36 30 097 14 69
iroda.hozdide@gmail.com


HOZD IDE - PAPÍR - HULLADÉK KFT.

Pontos mérlegelés, korrekt elszámolás!

ISKOLAI PAPÍRGYŰJTÉS SZABÁLYAI

 

Tisztelt Intézmény!

 

Úgy próbálják megszervezni az iskolai papírgyűjtést, hogy lehetőleg egy napon az összes papírt el is tudjuk szállítani. A papírt 2 db zárt rakterű Mercedes Sprinter Maxi teherautóval szállítjuk el, egy autóba kb. 2,5-3 tonna papírhulladék fér be. Nézzék vissza az előző évek papírgyűjtéseit és próbálják megsaccolni kb. mennyi papírt fognak gyűjteni és úgy egyeztessék az elszállítás időpontját kollégáinkkal. A papírhulladék autóhoz történő rakodása az intézmény feladata erre szervezzen diákokat, szülőket a sofőr az autón belül rakja el a papírhulladékot. Mivel hónapokra előre be vagyunk táblázva a leegyeztetett időpontban a papírhulladékot el is kell szállítanunk, ellenkező esetben más intézményt hoznánk hátrányba, nekünk pedig minden iskola, óvoda, céges és egyéb partner ugyanolyan fontos. Amennyiben az intézmény az időpontot esőre vagy bármely más tényezőre hivatkozva lemondja más időpontban nem fogjuk tudni elszállítani. Ezért kérjük az iskolát, hogy a papírgyűjtés lebonyolításába vonja be a szülői munkaközösséget is.

 

 

Kérjük a következőképp hirdessék ki a szülőknek az iskolai papírgyűjtést:  1. A papírhulladék idegen anyagot nem tartalmazhat.
  2. Kartont ne gyűjtsenek, mert súlya nincs térfogata viszont van így szállítása nem gazdaságos. A szűlők a kartont telephelyünkre beszállíthatják, ellenértékét az iskolának megtérítjük. Ha valamelyik szülő felajánl bálázott karton, min. 150 kg/bála azt elszállítjuk.
  3. Újságot, prospektust, könyvet, füzetet és irodai dokumentumot gyűjtsenek.
  4. A papírhulladékot ne kartondobozba és ne zsákba rakják, hanem kötözzék össze madzaggal és ne ragasztószalaggal.
  5. Az iskolai könyveket, füzeteket borító nejlon fóliát szedjék le.

 

Köszönjük szépen!

Hozd ide - Papír - Hulladék Kft.

9700 Szombathely, Söptei út 72.

>Készítette: SPEEDPC

Hulladékkezelési engedély száma: 5969-1/5/2012

KÜJ: 103 009 296KTJ: 102 358 055

Kezelési kód: G0001 Adatkezelési tájékoztató